H&M modni dodaci za ljeto

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Odjevnu kolekciju za vruce dani prate jednako zanimljivi asesoari - zanimljive cipele i sandale, torbe, naocale, nakit...

Još uvijek tražite nešto što se upotpuniti vaše ljetne outfite? U tom slucaju okrenite se jednom od najomiljenijih modnih brandova H&M-u i posegnite za necim iz njihove kolekcije modnih dodataka za ljeto 2011. Njihova "Accessories Collection 2011" ukljucuje zanimljive cipele i sandale, torbe, naocale, nakit... Na vama je samo da ih kombinirate na zanimljive nacine.



Svaka prava fashionistica pronaci ce nešto za sebe medu H&M ponudom obuce. Ovi zavodljivi i iznimno nosivi dizajni pomoci ce da razmazite svoja stopala i istovremeno upotpunite svaku razigranu ljetnu odjevnu kombinaciju. Bilo da preferirate visoku petu ili nisku, otvorene sandale ili zatvorene cipele, ova kolekcija ima sve, i to u veselim ljetnim bojama.

Slatke torbice i raznovrsno remenje samo cekaju da ih isprobate. Poigrajte se s velicinam i bojama i ostvarite svoje najlude modne fantazije. Nemojte se ogranicavati neutralnim ili minimalistickim lookom jer printevi su jedan od "must have" trendova sezone.



Istražujte dizajn i odaberite ono što najbolje odgovara vama, od klasike do alternative. Pažnju posebno obratite i na remenje - stvorite iluziju savršeno proporcionalne figure korištenjem širokog ili uskog remena.

Kao šecer na kraju tu je i preslatki nakit. Raznovrsno prstenje, lancici, narukvice, ukosnice...tu su da daju novi "štih" vašoj odjevnoj kombinaciji. Birajte izmedu klasicnih, romanticnih i otkacenih dizajna nakita.



Tu su naravno i šeširi koji variraju od potpuno ženstvenih do muškobanjastih boho primjeraka. Što se naocala tice, vodite se onom što vam se najviše svida i što vam najbolje stoji - a s obzirom da je H&M ponuda velika, necete imati problema izabrati ono što najviše želite.


Podijeli: Facebook Twiter