Hloverka ce voditi i uredivati "Otvoreno"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vijest je Prisavljem prasnula poput bombe - glavna urednica Informativnog programa HTV-a Hloverka Novak Srzic vraca se na male ekrane - vodit ce i uredivati "Otvoreno", donosi Novi list.

Da ce s pocetkom jesenske sheme Hloverka sjediti uz bok Mislavu Togonalu, neslužbeno je u utorak potvrdeno iz nekoliko izvora. Sama Hloverka nije rezolutno potvrdila, ali nije ni demantirala. U svom stilu ona je najprije priznala da joj pojavljivanje pred kamerom jako nedostaje, ali je trenutacno u tome prijeci cinjenica da ima jako puno urednickog posla. "Ako stignem to napraviti, onda cu se vratiti i na ekran", kazala nam je Hlo.

Na konkretan upit je li istina da se vraca u novo, koncepcijski redizajnirano "Otvoreno", Hloverka je, pitijski, porucila: "Nije 'Otvoreno', ali je nešto kao 'Otvoreno'!".

Oživotvori li se ovaj angažman šefice informative, iz "Otvorenog" bi otišla Dijana Culjak Šelebaj i to, kako se saznaje, u središnju informativnu emisiju "Dnevnik", a iz "Dnevnika" bi nakon skoro pet godina otišao ?urica Drobac, i to za šefa Gospodarske redakcije kojoj je onomad i bio urednikom, i to pet godina.


Podijeli: Facebook Twiter