Hladno pivo oduševilo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mile Kekin i njegova ekipa iz Gajnica, poznatiji kao Hladno pivo, oduševili su koncertom u Dance Areni, nakon što se spustio zastor na prvi dan Plava laguna Croatia Opena. Dance Arena je bila pretijesna za sve one, koji su došli uživati u žestokoj svirci benda bez dlake na jeziku. U Dance Areni skakalo se u ritmu "Firme", "Ezoterije", "Dibidusa", pjesme "Samo za taj osjećaj", kao mnogih drugih hitova Hladnog piva. Sjajna atmosfera koja vladala od samog početka turnira, nastavila do dugo u noć.

Frontmen Mile Kekin otkrio je da, što se tenisa tiče, nije baš najkorisniji kad je servis u pitanju, ali je zato brz i okretan. Nije to bio prvi nastup Hladnog piva na ATP turniru, onaj prije tri godine pamte ga samo po dobrom. Ista je stvar i s novim nastupom. Ovo Hladno pivo može dobroi zagrijati posjetitelje...

- Bilo je tada puno žena u štiklama i muškaraca ćelavih kao i mi. Uopće ne sumnjam da će i ovog puta biti tako, kazao je Mile Kekin uoči izlaska na pozornicu, na kojoj je briljirao.

U Umag stigao i izvrsno raspoloženi američki reper, DJ i tenisač, bivši član dua LMFAO, Redfoo koji će nastupiti u srijedu. (Zlatko HORVAT, snimio Milivoj MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter