Whitney možda umrla od predoziranja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pjevacica Whitney Houston utopila se u kadi vrlo vruce vode u hotelskoj sobi na Beverly Hillsu u kojoj je pronaden bijeli prah te pribor za uživanje kokaina, stoji u konacnom izvješcu sudske medicine objavljenom u srijedu, prenose u cetvrtak agencije.

Osim bijelog praha za koji u konacnom izvješcu nije navedeno da je kokain, istražitelji su pronašli pribor za uživanje kokaina: žlicicu, ogledalo i papirnati tuljac, navodi se u izvješcu objavljenom na 42 stranice.

Beživotno tijelo 48-godišnje pjevacice pronadeno je 11. veljace u kadi, a obdukcija je pokazala da je umrla od slucajnog utapanja od posljedica kokaina i srcanih tegoba.

Izvješce objavljeno u srijedu pokazuje da je Houston imala perforaciju nosnog septuma što se dogada u uživatelja kokaina.

U njezinu sustavu pronadeni su i tragovi marihuane, apored nje otvorena boca šampanjca, navodi se u izvješcu. "Pokojnica je mogla podleci prevelikoj dozi opijata, lijekova i alkohola", navodi se. Nikakva indicija o mogucem zlocinu nije pronadena.

Whitney Houston bila je jedna od najpopularnijih pjevacica 80-ih i 90-ih godina i proslavila se hitovima kao što su "Saving All My Love For You" i "I Wanna Dance with Somebody", no njezina se karijera strmoglavila tijekom 15-godišnjeg braka s pjevacem Bobbyjem Brownom ispunjenim drogom i sukobima.

Zadnje odvikavanje prošla je u svibnju 2011., no mediji koji prate slavne izvijestili su o njezinom neprimjerenom ponašanju i pretjeranom uživanju alkohola tri do cetiri dana prije smrti.


Podijeli: Facebook Twiter