"White Christmas" s Jacquesom Houdekom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Fanovi Jacquesa Houdeka mogu se pripremiti za 90-minutno uživanje u vrhunskim live izvedbama svoga glazbenog miljenika na božicnom koncertu koji ce Houdek, u pratnji klavijaturista Gorana Kovacica, održati 16. prosinca u 19 sati u Velikoj dvorani Narodnog doma u Buzetu, najavila je Mirjana Pavletic, ravnateljica Puckog otvorenog ucilišta "Augustin Vivoda", organizatora ove predblagdanske manifestacije.

- "White Christmas", tradicionalan prosinacki koncert, pokrenuli smo prije desetak godina i vrlo je popularan medu Buzecanima, koji ga pohode u velikom broju tim više što se nakon koncerta nastavlja druženje s gostujucim glazbenicima u središnjem holu Narodnog doma, uz božicni domjenak, kaže Pavletic.

Nakon podužeg izbivanja s hrvatske glazbene scene, Houdek je uoci božicnih blagdana pripremio veliko iznenadenje svojim obožavateljima. U glazbenoj suradnji sa zborom Zvjezdice i Zagrebackim solistima snimio je blagdansku pjesmu nazvanu "Christmas in New York". Koncertom u New Yorku nedavno je proslavio deset godina karijere, a u tome je gradu snimio i spot za najnoviju pjesmu. (G. C. Š.)


Podijeli: Facebook Twiter