Hit torbe ove jeseni!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U posljednjih nekoliko sezona, velike i predimenzionirane torbe su s pista istisnule regularne velicine, te danas dolazimo u situaciju ili da je torbica tipa clutch, ili predimenzionirana torba u koju vam stane apsolutno sve što trebate i ne trebate.

Nekada smo sa sobom nosile tek nekoliko osnovnih stvari dok danas u svoje kožne prijateljice možemo utrpati: neser, mobitele, novcanik, casopis, rokovnik, parfem, dezic, knjige, a ponekad i laptop.

Kada govorimo o jesenskim trendovima, sistem je što vece to bolje. Javna je tajna da umiremo za novom verzijom YSL Muse cija se cijena krece oko 9.000kn, te za neodoljivim Marc by Marc Jacobs modelima koji su ipak prihvatljiviji, te ih se može naci za 3.000kn.



Jedna od najprodavanijih torba ove jeseni jest Rocco Bag - Alexandera Wanga, za koju je lista cekanja bila jedna od najduljih ikada, jer Wang nije bio u mogucnosti proizvesti dovoljnu kolicinu da zadovolji potražnju svjetskih trendseterica.

High street kuce vjerno prate trendove, te u ponudi možete pronaci modificirane verzije nekih od poznatijih modela. Naravno da izvedba nije dobra kao kod dizajnerskih komada, ali za cijenu od oko petsto kuna, govorimo o više no pristojnom dizajnu.


Podijeli: Facebook Twiter