Histria puna, dobre najave za uskršnje blagdane

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je u zimskim mjesecima bio zatvoren, hotel Plaza Histria na pulskoj Verudeli u četvrtak je i služeno krenuo u novu turističku sezonu. Iako su nakratko vrata otvorili samo pred novogodišnji doček, zimska pauza sada je gotova. U okolici hotela još uvijek traje "šminkanje" pred zahuktavanje sezone, a uređuju se travnjaci, cvjetnjaci i ostali okoliš. U hotel su već stigli i prvi gosti, a po riječima direktora hotela Histria Tomislava Korošeca, samo dan nakon otvaranja, hotel je već popunjen do posljednjeg mjesta.

- Hotel je u potpunosti popunjen te su najave za ostatak ožujka dosta dobre budući da ovih dana počinje i poznati teniski turnir "Istarska rivijera". Za razdoblje oko Uskršnjih blagdana, najave su iznimno dobre i na razini naših očekivanja. Naime, očekujemo da ćemo i u tom razdoblju biti odlično popunjeni i to prvenstveno većinom našim tradicionalnim gostima iz Austrije, Slovenije, Njemačke i Italije, kaže Korošec i dodaje pritom da će svakako u manjoj mjeri biti i domaćih gostiju.

Histria kao dugogodišnji simbol turizma u Puli raspolaže s ukupno 368 soba i apartmana te može primiti do 800 gostiju. Kako doznajemo od direktora hotela, u proteklom su razdoblju nastavili raditi na održavanju i unaprjeđenju već postojećeg visokog standarda svoje turističke ponude, ali i cjelokupnog hotela. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter