Histria Oprtalj na tronu "Ulice"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U završnici 23. izdanja malonogometnog turnira Moja ulica, moja ekipa 2011. - Suzuki Motortech MNK Histria Oprtalj je nakon izvodenja sedmeraca bio uspješniji od druge ekipe Pizzerije Jupiter.

Premda je finalni susret bio jedini na turniru koji se igrao dva puta po 20 minuta, ispunjeno gledalište Doma sportova "Mate Parlov" nije vidjelo pogotka u regularnom dijelu pa se prišlo izvodenju kaznenih udaraca, gdje u posljednjoj, trecoj seriji Roberto Funcic obranio udarac Almira Mehica za slavlje Oprtaljaca.

Uz pobjednicki pehar Histriji je pripalo i 15.000 kuna, a poraženim finalistima 8.000.



U susretu za 3. mjesto Viškovic Spartansi svladali su Alfatrans Elektroimpex i u džep spremili 5.000 kuna, dok su njihovim protivnicima pripale 2.000.

Najboljim igracem turnira proglašen je jupiterovac Ivan Zgrablic, najbolji golman je Roberto Funcic Histrije Oprtalj, dok je najbolji strijelac s devet pogodaka Vili Šafradin, igrac FC Santosa.

Kao i svake godine turnir je imao humanitarni karakter te je 20.000 kuna dodijeljeno pulskoj obitelji Jovanovic, 10.000 pulskom Centru za autizam, dok je Dinko Gavric na poklon dobio poseban bicikl za osobe s teškocama u kretanju.



Na petom izdanju Mini ulice 2011. - Splitska banka, pozivnom turniru za djecu do 11 godina, slavili su djecaci poreckog Jadrana.

Na turniru je nastupilo 18 ekipa, a mali Porecani su u finalu bili bolji od svojih vršnjaka iz Kanfanara. Jedini pogodak na susretu u 14. minuti postigao je Mateo Klesinger.

Uz pobjednicki pehar Porecanima su pripala i priznanja za najboljeg igraca, koje je osvojio Antonio Šimic, i najboljeg golmana, koje je pripalo Noelu Kovacicu. Najbolji strijelac je s pet pogodaka Duje-Ante Bilobrk, igrac Uljanika. (I. CEROVAC, snimio M. ANGELINI)


POLUFINALE MOJE ULICE


MNK Histria Oprtalj - AS Viškovic Spartans 2:1

Pizzeria Jupiter II - Alfatrans Elektroimpex 1:0

AS Viškovic Spartans- Alfatrans Elektroimpex3:2

MNK Histria Oprtalj - Pizzeria Jupiter II 3: 2 - 7m (0:0)


FINALE MINI ULICE


Jadran Porec - Kanfanar 1:0


Podijeli: Facebook Twiter