Hip-hop Valentinovo u Vodnjanu

Dem crew (B. VINCEK)
Dem crew (B. VINCEK)

Da za Valentinovo nije dovoljno biti samo romantičan, poklanjati cvijeće i bombonjere dosjetili su se mladi iz udruge Studio 52215 koji su (doduše s par dana zakašnjenja) sinoć u vodnjanskom Domu mladih organizirali koncertnu večer naziva Hip-hop Valentinovo.

U kojoj su vezi hip-hop i Valentinovo nije nam znano, no brojna okupljena publika za to previše nije marila jer je došla uživati u koncertima domaćih snaga i jednog inozemnog gosta. Vodnjanke i Vodnjaci tako su uživali u domišljatim rimama fažanskog repera koji se sakriva iza imena Zmija, a potom se na binu popela domaća ekipa sakupljena u bendu Dem Crew.

Zvijezda večeri je srbijanski reper Marchelo - jedan od najvještijih i lirički najjačih balkanskih hip-hopera. Marchelo ima četiri albuma iza sebe, tri ukoričene knjige i kako je to i vodnjanska ekipa pokazala, gomilu vjerne publike.

On je oko sebe okupio grupu muzikalnih i talentiranih mladih ljudi koji se odazivaju na imena Ministar Lingvista MC, pjevačica Nensi i producent i DJ imena Raid te je zabavljao okupljene do ranih jutarnjih sati. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter