"Highway To Hell" povisio adrenalin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon skromno posjecenog petka, sinoc je 5. Bikers Meeting raširio krila i u potpunosti iskoristio sve pogodnosti atraktivne lokacije - vodnjanskog sajmišta.

- Izrazito smo zadovoljni kako je prošlo. Po mojoj procjeni skupili smo 15-ak tisuca kuna, rekao nam je Buco, dopredsjednik pulskog motokluba "Moto CB" koji je suorganizator ove manifestacije, zajedno s vodnjanskim "Hornetsima".

Subota je nudila veliku kolicinu zabavnog programa, od tradicionalnih motoigara i defilea preko žive glazbe, koju su pružila dva tribute i jedan cover bend, pa do go-go plesacice na šanku i neizostavnog striptiza u sitnijim nocnim satima. Osim organizatora dobar dio zabave osigurali su i posjetitelji, odnosno ljubitelji "pila" cije je atraktivne preradene i dobro ocuvane dvokotacne ljubimce bilo užitak razgledati. Velik dio publike pratio je i aktivnosti onih bikera koji su imali nešto manje poštovanja prema svojim motorima pa su pažnju prizivali paleci gume i bjesomucnim turiranjem.

Nakon energicnih Tito's Bojsa i atraktivnog madarskog Iron Maiden real tribute benda u petak, za subotnju živu svirku pobrinuo se svestrani pulski Night Express, koji je uz pjesme Lynyrda Skynyrda, Dire Straitsa, The Clasha i Tine Turner osjetio potrebu ubaciti i nešto funka u vidu uspješnica Dina Dvornika.

Pravu je glazbenu poslasticu pak osigurao BandX, zemunski AC/DC real tribute bend, koji u dobroj tradiciji sve popularnije real tribute organizacije osim skoro besprijekornog zvuka ima i adekvatnu kostimografiju te atraktivan scenski nastup. Ovaj je bend iznova dokazao da ništa ne povisuje adrenalin u krvi kao pocetni taktovi "Back In Black" ili refren pjesme "Highway To Hell".

Uz pristojne cijene i humanitarni predznak te više nego atraktivni popratni sadržaj prošao je i peti Bikers Meeting, koji ce dijelom prihoda od karata pomoci izgradnji kuce mladom Vodnjancu Zoranu Divkovicu.


Podijeli: Facebook Twiter