Highway rock za ispracaj stare

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Dobar dan ili dobra vecer, pozdravio je publiku koja se zadnji dan godine u podne nagurala u Mimozi Miro Kusacic, voda Messerchmitta koji su po obicaju Staru godinu ispratili setom žestokog highway rocka. Možda bi Kusacicu bilo bolje da je rekao "Dobro jutro" s obzirom na neuobicajeno vrijeme koncertiranja, no onaj tko nije budan, toga su sigurno razbudili rockerski rifovi.

Messerschmitti su prvi put izveli i neke nove pjesme koje je publika dobro primila, prije svega "Pretty Fucked Up" od Supersuckersa koju su izveli zajedno s Viborom i Vjeranom Juhasom. Ovaj mladi pulski gitarist i basist bili su tek dio gostiju koji se Miri i ostalima pridružio na bini, pa su s njima zapjevali i Ranko Matoševic, inace bubnjar, basist Vita te gitarist i pjevac Baja iz grupe Fancy Filter.

Glazbene redove ojacali su gitarist Škoda, te basistica Tea i gitarist i pjevac Banila. Gosti su se smjenjivali, jedini koji se za vrijeme dvoipolsatne svirke nije maknuo sa svog mjesta bio je bubnjar Saša Petkovic.

Nakon što su Messerchmitti odradili svoj glavni dio, binu je preuzeo na licu mjesta improvizirani sastav u kojem su osim njih zasvirali i clanovi Double Dose i Night Express, pa je nastavak bio u znaku velikog, opuštenog jam sessiona.


Podijeli: Facebook Twiter