Helena Minic odlazi u Vinkovce?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tragom informacije o najavi nove kazališne sezone vinkovackog Gradskog kazališta Joze Ivakica te vijesti da ce Puljanka Helena Minic postati cetvrti clan tamošnjeg profesionalnog ansambla, upitali smo mladu glumicu za komentar.

- Za sada ne mogu ništa konkretno reci, postoji jedna opcija, nešto smo pregovarali prije ljeta, medutim ja sam još uvijek na ferijama i ne mogu ništa konkretno reci. Vi ste prvi koji mi prenosite ovu vijest, kazala je Minic.

Ravnatelj kazališta Ivica Zupkovic kazao je da za sada još ne može davati nikakve izjave, no da s Minic pregovara o paušalnom ugovoru koji se ne bi kosio s njezinim angažmanom u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula.

- Minic bi glumila kada bi bila slobodna od obveza u INK-u, a ne mogu reci ništa drugo prije negoli ona potpiše ugovor, kazao je Zupkovic.

Vinkovacko kazalište u sezoni 2009./2010. gledateljima ce se predstaviti s cetiri premijerne i cetiri reprizne dramske izvedbe, najavio je ravnatelj na konferenciji za novinare.

Posljednja premijera zakazana je za travanj, kad je najavljena predstava "Sluškinja" Jeana Geneta u režiji slovenskog redatelja Renea Maurina. Upravo bi u toj predstavi trebala debitirati Minic.


Podijeli: Facebook Twiter