Helena donijela sreću Puljaninu Mariju Opeki

(Manuel ANGELINI)
(Manuel ANGELINI)

Mario Opeka iz pulske Coattove ulice 24 ima razloga s veseljem i dalje kupovati Glas Istre! Na finalu naše 116. nagradne igre osvojio je superpremiju – novčani bon u vrijednosti od 30.000 kuna za izbor robe u trgovini namještaja Mima.

Njegovu je omotnicu na izvlačenju u pulskoj Mimi izvukla poznata Puljanka, glumica Helena Minić.

Stelio Blažević iz Tar-Vabrige dobitnik je druge nagrade, izbora robe u vrijednosti od 10.000 kuna u istoj trgovini, a njegovu je omotnicu izvukao četverogodišnji Borna Verić koji se ni malo nije dao zbuniti velikom hrpom omotnica.

Sakupljanje nagradnih kupona u vremenu od 17. listopada do 12. studenoga donijelo je nagrade i Biljani Đukić iz Pule te Tatjani Šegota iz Krnice. Svaka od njih osvojila je izbor robe u Mimi vrijedan 5.000 kuna, a omotnice su izvukle čitateljica Adelina Jug i voditeljica salona našeg domaćina izvlačenja, Gordana Bunić.

Ispravnost omotnica provjeravalo je tročlano povjerenstvo kojega su činile ženske snage: Andrijana Vojnić kao predstavnica publike, Gordana Bunić i predstavnica Glasa Istre. Neispravno ispunjenih kupona nije bilo, a druženje je nastavljeno s gošćom izvlačenja, članicom ansambla Istarskog narodnog kazališta Pula, Helenom Minić.

Helena trenutno glumi i u nekoliko izvrsnih kazališnih predstava. Za ulogu Thelme u predstavi INK Pula Thelma & Luise, nominirana je za Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju žensku ulogu 2014. godine. Proglašenje najboljih uslijedit će u ponedjeljak, a nadamo se da će koja od nagrada stići u Pulu.

- Thelma & Luise nominirana je i za najbolju dramsku predstavu u cjelini što je veliko priznanje i kazališnoj kući. Veselim se daljnjim kvalitetnim projektima, a ove dosadašnje predstave zaintrigirale su kazališnu publiku. Glumimo i pred rasprodanim gledalištem, a slijede i gostovanja u inozemstvu, rekla je odlično raspoložena Helena koju gledamo i u seriji Počivali u miru.

Zahvaljujemo našem domaćinu izvlačenja, salonu namještaja Mima koji neprestano obogaćuje svoju ponudu: osim kupovine gotovog namještaja, pružaju mogućnost idejnog rješenja, izrade nacrta, izradu kuhinja i ugradbenih ormara po mjeri, dostavu i još mnogo toga. Sigurni smo da će naši nagrađeni čitatelji kvalitetno opremiti svoj prostor, a svima koji nisu imali sreće ovoga puta, poručujemo da novi ciklus nagrađivanja Glasa Istre počinje uskoro. Pažljivo čitajte i, kada za to dođe vrijeme, izrezujte kupone. Nekima od vas kraj ove godine bit će zaista sretan!

Popis preostalih nagrađenih čitatelja može se naći u tiskanom izdanju Glasa Istre u nedjelju, 23. studenog. (M.P.MELON)


Podijeli: Facebook Twiter