Hedonizam u luksuznom ruhu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi izložbeni USSPA salon svečano je otvorio svoja vrata javnosti u subotu, 1. veljače na adresi Stara Knežija 2, u Zagrebu.

Glamuroznim se otvorenjem hrvatskom tržištu predstavio jedan od najluksuznijih svjetskih brandova koji zadovoljava potrebe svakog razmaženog hedonista.

Vrhunski svjetski brand USSPA napokon je dobio i zastupništvo u Hrvatskoj. Luksuzni bazeni zagrebačkoj su se publici predstavili uz prisustvo mnogih pripadnika visokog zagrebačkog društva.

Otvorenje je posjetila i Mia Begović, akademska glumica na glasu kao žena koja želi i zna uživati u životu, pogotovo onom luksuznom. "Health and SPA spaja zdravlje i užitak, a smatram kako su USSPA bazeni savršen spoj jednog i drugog," rekla nam je Mia.

Posjetiteljima je predočeno kako USSPA bazeni nude potpuno opuštanje u toploj vodi, a ujedno su prilagođeni postavljanju u bilo koju prostoriju svakog doma, kao i u dvorište. Na taj način nude savršeni SPA užitak bez obzira želite li u njemu uživati i usred zime i to na otvorenom. Jedinstvenog dizajna i kvalitete, USSPA bazeni dokazali su se kao vrhunski luksuzni europski brand cijenjen u cijelom svijetu. USSPA izložbeni salon možete posjetiti na adresi Stara Knežija 2.

Otvorenju je nazočio i gospodin Pavel Hrdlička, marketing manager USSPA iz Češke koji je rekao kako je glavni moto firme kvaliteta bez kompromisa.

Okupljenima je nešto više o svemu što nudi USSPA rekao zastupnik za Hrvatsku, gospodin Zdenko Regović uz prezentaciju ekskluzivnih USSPA bazena koje su publici predstavili modeli uživajući u vrhunskom spa doživljaju.

"Mi nastavljamo priču koja je uspješna u cijelom svijetu. U Hrvatskoj ovakav tip bazena do sada nije bio dostupan, a USSPA bazeni omogućavaju čovjeku da u svakom trenutku, ujutro, navečer, ljeti ili zimi, u jednoj minuti otvore poklopac bazena i prepuste se uživanju," riječi su gospodina Regovića. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter