HDZ prodao Sanaderov BMW

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

HDZ je ovih dana konacno dovršio prodaju cuvenog Sanaderovog blindiranog BMW-a pri cemu je stranka izgubila ogroman novac, cak - dva milijuna i 700 tisuca kuna. Krajem ožujka izbila je velika afera kad je javnost doznala da je HDZ, zanemarujuci recesiju u koju je Hrvatska vec tonula, svojem lideru nabavio skupocjenu limuzinu, a glavni tajnik vecinske stranke Branko Bacic, koji se na toj dužnosti nalazi dvadesetak dana, izvijestio nas je da je upravo on finiširao posao vracanja srebrne BMW sedmice njemackom proizvodacu.

"Završili smo to. Još u travnju smo vratili vozilo, a sada su nam iz BMW-a uplatili novac. Nemamo što tajiti, vještak je auto procijenio na 196 i pol tisuca eura i toliko smo dobili. To je objektivno najbolja cijena što smo je mogli postignuti. BMW je kupljen pocetkom prošle godine po principu staro za novo, za njega je stranka dala stari BMW, koji je tada bio procijenjen na 50 tisuca eura, i još je doplaceno 280 tisuca eura", ispricao nam je Bacic detalje transakcije.

Inace, Sanader ce kao bivši premijer još pola godine uživati status šticene osobe prve kategorije što mu omogucuje da se i dalje vozi u službenom autu, vjerojatno "obicnoj" BMW sedmici kojom se služio i zadnjih mjeseci prije podnošenja ostavke.


Podijeli: Facebook Twiter