HDZ opovrgava najave o današnjem sastanku s Prgometom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iz HDZ-a danas oštro opovrgavaju medijske napise o današnjim izdvojenim pregovorima s jednim od lidera Mosta Dragom Prgometom te tvrde da je "to Prgometov pokušaj da ispegla jučerašnji debakl sa Zoranom Milanovićem“.

- Nema govora o bilo kakvim pojedinačnim sastancima i nema govora ni o kakvom sastanku s Prgometom. Prgomet je sam rekao da se ni s kim neće pojedinačno sastajati, a druga je stvar to što se, s kim se i zbog čega sinoć sastajao",  izjavio je Hini član Središnjeg odbora HDZ-a Željko Reiner, kojeg mediji navode kao navodnog HDZ-ovog pregovarača.

- To je Prgometov pokušaj da ispegla jučerašnji debakl sa Zoranom Milanovićem. HDZ pregovara s Mostom kao cjelinom, a ne da parcijalno lovimo u mutnom, kazali su Hini iz vrha stranke.

Glavni HDZ-ov savjetnik za medije Miljenko Manjkas također opovrgava medijske najave o sastanku s Dragom Prgometom te ističe da je, što se HDZ-a tiče, ta stranka svoj sastanak jučer obavila. Dodaje međutim da "može jedino doći do nečega što će netko drugi inicirati".

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač je pak novinarima ispred središnjice stranke, na upit o jučerašnjem sastanku između Milanovića i Prgometa, kratko odgovorio da se pregovori vode. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter