HC Night u Uljaniku s Angerima, Shinom i .upsetom

Anger (Z. G.)
Anger (Z. G.)

Sinoć se u Uljaniku opet prašio hardcore jer su nastupila tri domaća benda i to Anger, .upset i Shin. Koncert je nazvan HC night i organizirala ga je Incognito Agency iz Pule, a u velikoj sali okupio je stotinjak ljudi.
Anger su dobro znano pulsko ime, a ovaj put nastupili su s novom postavom bez bubnjara Mrve i gitariste Nene. Ostali su tako samo s jednom gitarom dok je Mrvu zamijenio Erik Vojak iz Mortal Divinity. Prije njih nastupili su .upset iz Zaboka, bend koji u svojim pjesmama kritizira društvenu nepravdu i postoji više od deset godina, a glazbeni put započeo je u bubnjarevoj garaži. U diskografiji između ostalog imaju dva albuma i to "Opiate for the masses" i "Slaves of the new world" a najnovije izdanje im je EP "Dark times".
HC night otvorili su Shin čija ekipa okupljena iz Zagreba, Karlovca i Siska, s pjevačicom koja je sinoć bila prilično "vesela". Svoj stil opisuju kao melodični hardcore punk, krajem svibnja objavili su digitalni album "Metamorphosis" s kojeg je kao singl odabrana pjesma "Reigning the beast" za koju je snimljen i video. (M. Ra.)
 

Podijeli: Facebook Twiter