Hauser i Šulic šute i marljvo rade

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što su fantasticnom obradom pjesme "Smooth Criminal" Michaela Jacksona oduševili internetsku publiku, dvojica vrhunskih violoncelista Stjepan Hauser i Luka Šulic nastavljaju intrigirati domacu i svjetsku javnost. Michael Jackson bi bio ponosan na vas - porucuju im fanovi na Youtubeu, dok decki marljivo rade na novim projektima.

Odlicnom obradom i još dojmljivijom izvedbom, poznate pjesme kralja popa, ciji je videobroj u proteklih mjesec dana pogledan dana skoro tri i pol milijuna puta, mladi su violoncelisti privukli pozornost i inozemnih producenata i diskografa, a medu njihove najnovije poslovne planove, navodno, spada i objavljivanje albuma te ljetna turneja s Eltonom Johnom.

Koliko ima istine u najavama o zajednickim nastupima i turneji sa slavnim britanskim pjevacem ne znamo, jer do Stjepana i Luke nismo uspjeli doci. Puno više informacija nismo dobili ni od Porinom nagradenog zagrebackog producenta Mire Vidovica, u cijem Morris studiju dvojica mladih glazbenih genijalaca ovih dana snimaju novu instrumentalnu obradu za sada nepoznate pjesme.



- Da, informacije se šire, novinari svašta pišu, prvo Elton John, sad su se poceli spominjati i koncerti sa Stingom... Zbog toga za sada ništa ne bismo htjeli komentirati. Decki rade, u planu je dosta toga i sve cete doznati na vrijeme. Pocetkom ožujka organizirat cemo konferenciju za novinare na kojoj cemo objaviti sve što trebate znati, kratko je rekao Vidovic, koji nije ni potvrdio ni demantirao suradnju s Eltonom Johnom.

Eltona Johna inace do kraja studenoga, prema sadašnjim najavama, ocekuje pedesetak koncerata širom svijeta. Medu ostalim, u sklopu europske ce turneje ovog ljeta sa svojim pratecim bendom gostovati i u zagrebackoj Areni gdje ce nastupiti 3. srpnja. Hoce li mu možda na tom nastupu podršku pružiti i dvojica mladih hrvatskih violoncelista, mogli bismo uskoro doznati.


Podijeli: Facebook Twiter