Hauser i Šulic održali prvi koncert s Eltonom Johnom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U rasprodanoj ogromnoj dvorani International Arena sinoc je u velškom Cardiffu održan prvi koncert na velikoj svjetskoj turneji sir Eltona Johna, na kojem je zasvirao sada vec planetarno popularan naš dvojac na violoncelima Luka Šulic i Stjepan Hauser.

- Bilo je to predivno i izuzetno iskustvo. Tijekom svih proba i samog nastupa sprijateljili smo se s Eltonom i njegovim bendom. On nas je osobno najavio i predstavio svojoj publici koja nas je docekala velikim pljeskom. Nastup smo poceli zasviravši intro u Eltonovu drugu pjesmu "Saturday night". Zatim smo nastavili svirati s pratecim bandom sljedecih 11 hitova, porucuju Luka i Stjepan.

Oni s Eltonom nastupaju i veceras u istoj,  takoder rasprodanoj dvorani. Cijena ulaznica varirala je od 60 do 70 eura.

Premda je u pocetku bilo planirano da naš tandem nastupi s Eltonom samo na europskoj turneji, Stjepan i Luka bi s njim trebali ici i na nekoliko koncerata u Sjevernoj i Južnoj Americi te Australiji. Tako ce Luka i Stjepan u nekoliko mjeseci u sklopu turneje obici mnogobrojne zanimljive destinacije pa ne cudi što ovaj talentirani i uspješan dvojac porucuje: "Bit ce to put oko svijeta s Eltonom".

Elton John i 2Cellos najbliže ce hrvatskim fanovima zasvirati 2. srpnja u Sloveniji, na stadionu u Izoli. Usput, njihov debitantski album "2Cellos" bit ce u prodaji od sredine iduceg tjedna.


Podijeli: Facebook Twiter