Hauser i Graziani snimili CD

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulski violoncelist Stjepan Hauser i rijecki violinist Marco Graziani zajedno su snimili CD naslovljen "Strictly live", koji je izdavac B. J. Promotions realizirao ovoga ljeta tijekom uspješnih i iznimno dobro posjecenih koncerata u Dramlju i Puli te u GIS studiju u Kastvu. Koncertna promocija održat ce se u Lisinskom 28. studenog. CD je, veli izdavac Berislav Jankovic, realiziran uz potporu gradova Pule i Zagreba te Istarske i Primorsko-goranske županije.

Na CD-u su djela J. S. Bacha "Adagio i Fuga u g-molu za violinu solo", Giovannija Sollima "Alone za Cello solo" te Zoltana Kodalyja "Duo za violinu i cello op.7".

"To mi je drugi CD i sretan sam što je došlo do njegove realizacije, a u Lisinskom cemo izvesti Prokofjevljevu Sonatu za violinu i klavir u D-duru, op. 94, Rahmanjinovu Sonatu za violoncelo i klavir u g-molu, op. 19 i Duo za violinu i violoncelo, op. 7 Zoltana Kodalyja. Na glasoviru ce me pratiti japanska pijanistica Yoko Misumi, a Grazianija moldavska pijanistica Julia Gubajdulina", kazao je Hauser.


Podijeli: Facebook Twiter