Harry Potter od listopada i u e-izdanju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Autorica sage o Harryju Potteru J.K. Rowling u cetvrtak je u Londonu najavila da ce od listopada svih sedam knjiga o mladom carobnjaku biti dostupno i u elektronickom obliku.

Uspješna spisateljica, cije su knjige prodane u više od 400 milijuna primjeraka, najavila je otvaranje novog interaktivnog web-sitea pod nazivom Pottermore, znatiželjnicima jasno davši na znanje da ne namjerava napisati i osmi nastavak price o Potteru.

E-knjige bit ce od listopada ekskluzivno dostupne na stranicama Pottermore, i to na nekoliko svjetskih jezika. "Mislim da napredak ne možete zaustaviti. E-knjige su ovdje i nece nestati. Kasnije od mnogih drugih i ja sam 'skidala' e-knjige i to je izvrsna stvar kada ste na putovanju, osobito za djecu. Veselim se što ce Harry biti dostupan i u ovom novom formatu, a istodobno smatram uistinu sjajnim da se Harry seli u novi medij", rekla je autorica prisutnima.

Lansiranje sajta dogodilo se tri tjedna prije premijere posljednjeg nastavka filma o Potteru, kojim ce završiti i jedna od najuspješnijih filmskih franšiza na svijetu.


Podijeli: Facebook Twiter