Harley Davidson, grah i rock'n'roll

Whiskey Train u prostoru Twin Horna (T. TIDIĆ)
Whiskey Train u prostoru Twin Horna (T. TIDIĆ)

Nakon subotnje izložbe Harley Davidson motora na Portarati i dodjele oko 400 porcija graha, tradicionalna dvodnevna manifestacija posvećena kultnom motociklu "Harley Davidson Party", u organizaciji pulskog moto kluba Twin Horn, završila je subotnjim večernjim koncertom u klupskim prostorijama Twin Horna. Na ovom četvrtom izdanju manifestacije, s repertoarom rock klasika, nastupio je pulski sastav Whiskey Train.

U suradnji s udrugom Probudi se, manifestacija je i ovaj put bila i humanitarnog karaktera. Damir Bošnjak iz ove udruge kaže da su prošlih godina prikupljali sredstva za socijalno ugrožene pulske obitelji, a da će ove godine sredstva podijeliti ljudima iz područja pogođenih poplavama. Ove dvije udruge sredstva skupljaju cijeli ovaj tjedan.

Edi Ljubić, predsjednik kluba  Twin Horn izrazio je zadovoljstvo održanom manifestacijom. "Bilo je super s obzirom na ne baš povoljne vremenske okolnosti proteklog vikenda. Harley Davidson motocikala ima dosta naših članova, iznimno je popularan, što dokazuje i interes naših sugrađana za probnu vožnju na Harleyu", kazao je Ljubić. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter