Hamzic: Nismo ni divljaci ni ludaci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Motociklisti iz Labina ogorceni su napisima u medijima i rekonstrukcijom stravicne prometne nesrece u kojoj su poginula tri motociklista, Branko Madarevic (52) iz Pule, Klaudio Miletic (30) iz Mali Golji kod Labina te Rijecanin Marinko Nimac (50), protekle subote oko 19 sati u mjestu Kraj pored Mošcenicke Drage. U nesreci su još cetiri osobe ozlijedene, od kojih je Saša Kocevar (27) iz Labina bio u životnoj opasnosti.

Razgovarali smo s Miralemom Hamzicem i Robertom Tencicem.

Od Hamzica zvanog Zec, koji je neposredno prije sudara bio medu prvima u grupi motociklista iz Labina, doznajemo da je nesreca u medijima prikazana loše.

- Sada se svašta prica, da smo mi motoristi divljaci i ludaci. Uopce nije istina da smo palili gume, a onaj krug na asfaltu, cija je fotografija objavljena u medijima, nismo mi napravili, rekao je Hamzic.

I Roberto Tencic, vlasnik labinske trgovine motociklima i motoopremom smatra da su mediji iskoristili priliku te se na motocikliste obrušili drvljem i kamenjem, pogotovo u dijelu koji se uopce ne odnosi na nesrecu.

- Poznavao sam sve sudionike ove prometne nesrece i tvrdim da se nikako ne radi o divljacima. Miletic je kod mene kupio motor i znam da nije bio tip koji pali gume ili divlja. Štoviše, nije se izlagao nepotrebnim rizicima na cesti, kao što su rizicna pretjecanja i slicno, nikada se nije gurao da bude prvi, kazao je Tencic, kojeg kao i druge motocikliste najviše smeta prozivanje da su divljaci.(Mateo SARDELIN)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU OD PETKA


Podijeli: Facebook Twiter