Halloween party u utvrdi Punta Christo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ove godine, povodom Noci vještica, 31. listopada, Urban Sounds organizira jedinstveni Halloween party u utvrdi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. Pocetak je planiran za 18 sati, a kraj kad zadnji posjetitelj napusti utvrdu. Da bi priuštili vrhunsku zabavu, organizatori su priredili cetiri floora s razlicitom elektronskom glazbom. Uz njih, organiziran je i after party floor s najžešcim afterom ikada.

Glavnim, techno floorom ce vladati glavne zvijezde veceri, Psycho Devilsi i Minupren iz Njemacke. Psycho Devilsi su hardcore duo koji samom pojavom izazivaju spektakl. Uvijek zamaskirani, s posebnim stilom svakako su nešto novo na ovim prostorima. Minupren je vrlo cijenjen DJ hard techno glazbe. Nastupao je na brojnim festivalima i partyjima od kojih je posebno bitno naglasiti Nature One. Od domacih snaga posebno treba izdvojiti trojac koji nosi techno scenu u svojoj okolini. Ogi, svjetski poznat DJ i producent, nositelj je rijecke scene i njena alfa i omega. Zoky, jedini zagrebacki hard techno DJ, doslovno se može nazvati legendom u Zagrebu. Make je jedan od rijetkih istarskih techno DJ-a i ujedno najpopularniji. Svima njima ce warm up odraditi perspektivni mladi DJ iz Zadra, Simeon. Za vizualizacije i poseban ugodaj na ovom flooru je zadužen VJ Bionic iz Splita.

Na house flooru headliner je poznati rijecki DJ Mark Ash. Svaka rijec o njemu je suvišna. Covjek koji je nastupao na gotovo svim važnijim partyjima u okolnim zemljama i kod nas, te u pregršt klubova svakako je dobar razlog za sve house sladokusce. Uz njega ce house floor nositi Rene Maker, takoder iskusni house DJ iz Zagreba. Podršku im rade domace snage, Deep Marshall i Deenem,te mladi i perspektivni DJ iz Rovinja, BarZu.

Na drum and bass flooru nas ocekuje LoopJunkies kolektiv kojeg cine DJ-i Implant i Golem, te VJ Xplode (4. clan je Bionic na glavnom flooru). LoopJunkies su kolektiv koji uspješno promovira drum and bass u Dalmaciji. Cesto rade partyje i festivale, a poznati su po programu Karantena koji se odvija u splitskom klubu Kocka. Uz njih ce nastupati clan Collective Soundsa iz Zagreba, Toninho Pikulla.

Psy floor ce biti poslastica za sve ljubitelje ove glazbe. U samoj jezgri utvrde ukrašene dekoracijama koje ce pripremiti decki iz Mars Rooma, suorganizatora ovog floora. DJ-i koji nastupaju na ovom flooru su Ganesh i Ready iz Zagreba te pulski trio Alen, Obeah i Cortez. Za vizualizacije se brine VJ Zeko.

Kao što je spomenuto, od 4 sata, nakon zatvaranja glavnog i dnb floora nas ocekuje najžešci after party ikada. On ce se odvijati u istom prostoru u kojem je bio drum and bass floor. Na njemu nastupaju hardcore manijaci Vialex Metamorph sa live svirkom, rijecke hard techno nade, Fyuz i Cepo te zagrebacki DJ Hadji. Svi koji prežive ovaj masakr i docekaju kraj partyja organizator casti s pivom za put.

Pretprodaja ulaznica pocela je u cetvrtak, 22. listopada, a ulaznice po cijeni od 50 kuna moguce je nabaviti na prodajnim mjestima u Puli (kafici Red Carpet i Cuba Libre) te u Rijeci (na broj 095/875-5571) i Zagrebu (na brojeve 091/791 74 97 ili 098/168 7996). Cijena ulaznice na ulazu je 70 kuna. Takoder, u suradnji s agencijom Collegium putovanja je organiziran prijevoz iz Rijeke dok prijevoz iz Zagreba odraduje sama organizacija Urban Sounds. Više o tome se može saznati na Facebook eventu ili u poslovnicama Collegiuma.


Podijeli: Facebook Twiter