Halle Berry na naslovnici Voguea

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oskarovka Halle Berry pojavit ce se na naslovnici rujanskog broja Voguea. Rujansko izdanje najvažniji je broj svakog modnog magazina, pa tako i Voguea. Glumica koja je jednako dobra u dramskim i akcijskim ulogama u pratecem je intervjuu prekinula trogodišnju šutnju tijekom koje nije dala ni jedan intervju nekom casopisu.

"Izgorjela sam. Rekla sam svojoj glasnogovornici da cu poceti živjeti svoj život i biti ono što jesam, a da pri tome ne pricam o tome s drugim ljudima", objasnila je razloge svoje šutnje.

Na fotografijama Marija Testina slavna je glumica, bivša Bondova djevojka, doživjela dramaticnu transformaciju po uzoru na dive iz dvadesetih godina prošloga stoljeca, s bob-frizurom, u plišanoj dugoj haljini, što se drasticno razlikuje od njezina izgleda na paparazzo fotografijama u posljednje dvije godine, koje je najcešce prikazuju u obicnom, svakodnevnom izdanju, vrlo cesto u društvu njezine dvogodišnje kcerkice Nahle.

Iako je na fotografijama odjevena, glumica je otkrila da najviše voli biti gola jer je tada najmocnija.

"Nikad nisam bila potpuno zadovoljna svojim tijelom, ali što sam starija, lakše prihvacam svoje nedostatke. Volim vidjeti golo žensko tijelo, svoje, ali i tude. Mislim da je to situacija u kojoj je žena najmocnija. Da svijet nije takav kakav jest, pozirala bih gola bar jednom tjedno", kaže Halle.


Podijeli: Facebook Twiter