Haljine koje prizivaju retro glamur

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prosinac je mjesec blagdana ispunjen brojnim domjencima i proslavama, a upravo je stoga pulska dizajnerica Anja Stehlik predstavila kolekciju namijenjenu ovim veselim i svečanim okupljanjima. Njena je nova Stehlik Holiday kolekcija stoga u znaku šljokica, zlatne, zagasito ljubičaste i neizostavne crne. Kolekciju čini osam modela kratkih koktel haljina, a naglasak je na toplim i udobnim haljinama od baršuna koje prizivaju posebnu toplinu i retro glamur.

- Krojevi koji laskaju ženskom tijelu od preklop haljina do ravnih krojeva s naglašenim remenom u struku i detaljima od čipke odlika su Stehlik dizajna od kojeg Anja ne odustaje ni u ovoj kolekciji, a na vama je da pronađete najbolji model i priliku za uživanje u ovoj modnoj avanturi. Za partijanerice koje se spremaju za najluđu noć u godini, famozni doček Nove godine, tu su svjetlucave haljine u kojima neće moći proći neopaženo, ističe se u najavi nova Stehlik Holiday kolekcije koja je predstavljena fotografijama autorice Eni Brušnjak. Model je Ines Levicki (Tijara model management). Make-up potpisuje Taxi make up - Sanja Rivić, frizure Pjerika, a styling Maja Milocanovich.

Cijela kolekcija može se pogledati na na www.anjastehlik.com te Facebook https://www.facebook.com/stehlikanja/.(B. Ć. J., snimila Eni BRUŠNJAK)


Podijeli: Facebook Twiter