Haljine koje ce oduševiti punije žene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanski dvojac Clements Ribeiro, inace muž i žena Inacio Ribeiro i Suzanne Clements, za Evans je dizajnirao kolekciju "Swan" namijenjenu punijim djevojkama te srušio modne stereotipe o tome što žena koja nosi konfekcijski broj 46/48 smije ili ne smije nositi.

Sudeci prema kolekciji, dvojac Clements Ribeiro prekršio je neka modna pravila te pokazao kako jarke boje, razni uzorci, vodoravne pruge i prozracne maksi suknje nisu rezervirane samo za mršavice.



"Naša prva kolekcija za Evans slavi raskošne obline. Cilj nam je bio razumjeti razlicite proporcije, od tipa jabuke i kruške do pješcanog sata, a u prvome planu su moderna ženstvenost, s dozom retrocetrdesetih, u kombinaciji s uzocima", rekao je Inacio Ribeiro.

Zaštitna lica kampanje su plus-size modeli Tara Lynn i Robyn Lawley, za fotografiju je zaslužan Angelo Pennetta, a seksi styling potpisuje Victoria Young, koja je unijela dozu seksepila crvenim kožnatim rukavicama i samostojecim carapama.

Kolekcija "Swan", ciju haljinu je nosila Adele na ovogodišnjoj dodjeli Brit Awardsa, bit ce dostupna u Velikoj Britaniji 4. travnja, a cijene ce iznositi od 225 do 900 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter