Halid Bešlic najavio spektakl u Pazinu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svi koji 24. lipnja dodu na koncert Halida Bešlica, koji ce se održati na stadionu NK Pazinka-Qubika, mogu ocekivati megaspektakl, najavio je organizator Veseljko Bujic na konferenciji za novinare, nakon što je predstavio jednu od najsjajnijih zvijezdi estrade na ovim prostorima.

Bešlic, kojeg nazivaju i kraljem sevdaha, u svojoj je gotovo 35 godina dugoj karijeri nastupio na brojnim koncertima u svim krajevima bivše Jugoslavije, pjevao je diljem Europe, Amerike i Australije, u svim krajevima u kojima žive naši ljudi. U tom je razdoblju prodao na milijune CD-a, LP-ploca i singlica.

Bešlic je rekao da ga veseli što ga danas slušaju mnoge generacije, ali i publika privržena drugacijim glazbenim stilovima, a ne samo narodnjacima. Pomalo je, kaže, iznenaden svojim neocekivano velikim povratkom na scenu. "Upravo kad sam namjeravao u mirovinu, publika mi ne da", rekao je u šali.

Prema koncertima održanim u posljednje vrijeme te odazivu i reakcijama publike, izgleda da mu još nije vrijeme za mirovinu, stoga svima koji dodu u Pazin na koncert obecava više od dva sata svirke i zabave uz odlican bend.

Na pitanje može li se ponoviti nešto slicno zagrebackoj Areni, Bešlic odgovara da se ono u Zagrebu, kada je dva dana bila ispunjena Arena, dogada jednom u karijeri, zapravo jednom u životu, ali da glazbeni užitak za publiku koja dode u Pazin nece biti ništa manji.

Prije nego je Bešlicu darovao navijacke simbole, Boris Fornažar, dopredsjednik NK Pazinka-Qubika, otklonio je bilo kakvu mogucnost oštecenja travnjaka zbog koncerta. Naprotiv, rekao je da je izuzetno zadovoljan što klub može sudjelovati u spektaklu velike glazbene zvijezde kakva je Halid Bešlic. (M. R.)


Podijeli: Facebook Twiter