Halid Bešlić jedva čeka sutrašnji koncert u Labinu

Halid Bešlić (Arhiva)
Halid Bešlić (Arhiva)

Sutrašnji mega koncert Halida Bešlića i gostiju u labinskoj sportskoj dvorani najavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Veseljko Buić, promotor koncerta.

Istaknuvši da je pjevač, poznat na prostoru bivše države, pa i šire, posljednji put gostovao u Labinu prije osam godina, Buić je kazao da Halida Bešlića od tada za taj grad vežu najljepše uspomene.

- Halid mi je poručio, kako jedva čeka sutrašnji dan, i nastup pred brojnom kako labinskom tako i publikom iz ostalih krajeva Istre, a ulaznice su se kupovale i u ostalim dijelovima Hrvatske. Halidova je želja da posebno naglasim, kako zna da je na njegov koncert održan za novogodišnje praznike u Sarajevu, pristiglo organizirano par autobusa s publikom iz Labina, te jedva čeka da stigne u Labin, i svojom pjesmom, razveseli sve prisutne u publici, rekao je Buić.

Koncert će se održati u sportskoj dvorani Mate Blažine, Halida će pratiti sedam vrhunskih glazbenika iz Autostop Benda, kao i prateći vokali. Uz Halida, koji će koncert održati u dva dijela, nastupit će i poznati Mrga Bend iz Labina, s nadaleko poznatim pjevačem Amirom Bojkićem.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji još danas i to u labinskom Design Caffeu, te pazinskom frizerskom salonu As. Cijena je sto kuna za stajanje, 120 su sjedaća mjesta, a 150 kuna košta mjesto u VIP loži uz poklon Halidov DVD.

Buić je najavio i ekskluzivno druženje s popularnim pjevačem, pola sata prije koncerta, koji počinje u 21 sat.

Sutra na dan koncerta ulaznice se mogu kupovati na ulazu u sportsku dvoranu, već od 10 sati ujutro, pa sve do početka koncerta, i to po istoj cijeni kao i u pretprodaji. (A. ŠĆULAC)


Podijeli: Facebook Twiter