HAK: Gužve na Kaštelu, kolona na Ipsilonu 3,5 km

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Promet je pojacan na glavnim cestovnim pravcima, a osobito na autocestama A1 i A2 Zagreb-Macelj u oba smjera i na A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane, izvijestio je popodne u 12.20 sati Hrvatski autoklub.

Na naplati Lucko za izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona vozila duga je oko 6 km. Na naplati Trakošcan na izlazu s autoceste A2 prema granicnom prijelazu Macelj kolona vozila duga je oko 5 km, a pred cvorom Krapina oko 2 km.

Uklonjena su vozila iz prometne nezgode na autocesti A1 na 148. kilometru izmedu cvora Otocac i odmorišta Licko Lešce u smjeru Splita, ali se i dalje vozi otežano u koloni dugoj oko 7 kilometara.

Zbog gužve na izlazu na granicnim prijelazima Kaštel i Pasjak, kolona vozila koja se proteže na Istarski ipsilon duga je oko 3,5 km. Pojacan je promet osobnih vozila na granicnim prijelazima: ulazak na GP Metkovic (cekanja 30 minuta) te Stara Gradiška i Rupa, a izlazak na GP Bregana, Kaštel i Pasjak. Promet je pojacan u oba smjera na GP Bajakovo i Macelj. Pojacan je izlaz teretnih vozila na granicnom prijelazu Bajakovo (kolona oko 2 km).

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter