Gustafi zatvorili 20. Umag

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vec tradicionalno na zatvaranju teniskog ATP turnira u umaškom Stella Marisu nastupa najpopularniji istarski bend - Gustafi, pa je tako bilo i ovaj put.

Istarski kraljevi fešti na svoj su dobro poznat nacin zabaavili mnogobrojnu publiku koja se nakon finalnog meca s tribina spustila na podij My MTV pozornice, tik do glavnog terena, gdje su se svake veceri turnira održavali koncerti. No, prije negoli su Gustafi zasvirali, turnir je trebalo i svecano zatvoriti. Novom "kralju Umaga" Nikolaju Davidenku predsjednik Stjepan Mesic urucio je pobjednicki pokal, a potom je veliki vatromet osvijetlio nebo iznad Umaga.

Teniski turnir u Umagu uvijek privlaci poznate i slave, a tako je bilo i ove godine. Uz predsjednika Mesica, direktora turnira Slavka Rasbergera, predsjednice uprave umaškog Istraturista Gordane Tomicic, u VIP loži ponovno je sjedila Slavica Ecclestone u društvu Zlatka Mateše. Takoder, u jednoj od VIP loža bili su smješteni Dolores Lambaša i Dikan Radeljak. Upravo su njih dvoje, uz Slavicu, proteklih dana dizali najviše prašine. Naime, Lambaša je prvotno u ranim jutarnjim satima videna kako se šeta Umagom s Radeljakom, zbog cega su mnogi pomislili da je prekinula sa svojim dugogodišnjim partnerom Franom Lasicem. Kasnije je i sama to potvrdila, a dolazak na finalni mec s Radeljakom mnogima je bio konacni znak da je Lambaša pronašla novu ljubav.

Inace, poznati su se, osim na teniskim terenima, provodili i u klubu Jimmy Woo koji je vrlo brzo postao meka VIP-ovaca. Onamo su, naime, zalazili svi oni koji su željeli biti videni.


Podijeli: Facebook Twiter