Gustafi zapalili, vina Bujštine osvježila

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

ATP Dance Arenu sinoc su u svojoj prepoznatljivoj maniri zapalili energicni Gustafi, koji su za mikrofone stali nakon spektakularnog vatrometa. Nekoliko stotina posjetitelja željnih dobre zabave došlo je na svoje u ritmu njihovih starih i novih hitova.

Dio je to glazbenog programa 23. ATP Vegeta Croatia Opena, koji ove godine ukljucuje cak stotinu sati programa u 11 dana, pet velikih koncerata i šest DJ setova svjetskih atrakcija plesne glazbe, medu kojima poznata imena elektronske glazbe Freemasons, Sunnery James & Ryan Marciano, Patric la Funk i Eddie Thoneick.

U ponedjeljak su na repertoaru ATP Party Nightsa bend Night Express pod imenom ATP Stars bend i grupa Angels, dok ce do cetvrtka posebno guštati ljubitelji r'n'b i house glazbe. Koncert TBF-a na redu je u petak, a vecer kasnije nastupa svjetska r'n'b zvijezda Estelle, dobitnica Grammyja 2009. za pjesmu "American Boy" s Kanyjem Westom, popularna i zbog velikog hita "One Love" s Davidom Guettom. Program ce u nedjelju zatvoriti grupa Jinx.

Jednako kako su Gustafi zapalili publiku, vrhunskim ih je vinima osvježila udruga Vina Bujštine, koja okuplja 24 najznacajnija vinara sjeverozapadne Istre poznata upravo po kvalitetnim vinima i maslinovim uljima, a nakon Vinistre predstavljena je i na umaškom ATP-u.

Medu clanovima su pioniri istarskog vinarstva Gianfranco Kozlovic, Moreno Degrassi, Moreno Coronica, Bruno Ravalico i Marino Markežic (Kabola), ali i mlade snage, medu kojima je sam predsjednik udruge Moreno Ivancic, Danijel Kraljevic Cuj, Patrik Sinkovic, Ireneno Celega, Franko Deškovic, Rino Prelac i drugi koji ce predstavljati perjanicu istarskog vinarstva iducih godina. (K. FLEGAR, snimio M. MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter