Gustafi snimali novi spot na depou

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako je ljeto odavno pocelo i vrucina je uzela maha, Gustafi rade punom parom pa su tako pored koncerata odlucili jucer snimiti spot za pilot-singl "Sanjat cemo žuto". Skladba se pored ostalih nalazi na nadolazecem albumu "El Chupacabra" ciji je izlazak najavljen za 2. rujna za diskografsku kucu Menart, tocnije za podetiketu njihove nove maticne kuce Artistra.

Snimalo se jucer na pomalo neobicnoj lokaciji, tocnije na depou pokraj usred bijela dana, po najvecoj vrucini pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza, dok je za produkciju zadužen studio Dim.

- Mislim da smo do sada snimili dvadesetak spotova od kojih nam je Gonzo radio njih 11. Odlicno suradujemo, kvaliteta je provjerena, a što se tice snimanja na depou, što da vam kažem? To je Gonzo. Ima odlicno oko i zna kako od smeca napraviti nešto super, kroz smijeh je komentirao frontmen Gustafa Edi Maružin. Spot je, osim medu kamp prikolicama i nasred depoa, sniman i u velikom kontejneru u kojem je bila smještena cijela ekipa Gustafa sa svojim instrumentima. Bez obzira na užareno sunce, clanovi benda su energicno skakutali, plesali i pjevali dok je sve to mirno, u hladu promatrala i jedna macka, koja je clanovima Gustafa pravila društva u pauzama snimanja. Koja je radnja ili prica spota, upitali smo Gonza:

- Prica spota jest da nema price. To je krv, znoj i bizar dance i bit ce super. Prije neki dan sam prolazio ovuda, vidio depo i odlucio da bi to bilo dobro mjesto za snimiti spot, kaže Gonzo.

Ljetni raspored rada Gustafa je poprilicno gust pa tako osim po Hrvatskoj, krecu na promocije u Portugal, Španjolsku, Austriju, Sloveniju, Slovacku pa cak i daleki Brazil i Maroko. Nestrpljivi obožavatelji plesnog ritma zacinjenog utjecajem domace kante mogu poslušati nove pjesme na www.myspace.com/gustafi ili www.myspace.com /deadfuckers.


Podijeli: Facebook Twiter