Gustafi snimaju novi spot

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zimsko glazbeno zatišje Gustafi su odlucili iskoristiti za snimanje spota za pjesmu "Dvi zvizde", singl s njihovog posljednjeg albuma "Chupacabra" objavljenog lani.

Snimalo se u Vodnjanu u Omladinskom domu gdje je pozornica pretvorena u mracno, maglovito stanište. Režije se prihvatio Radislav Jovanov Gonzo, dugogodišnji prijatelj i suradnik Gustafa koji je za njih snimio desetak spotova.

"Iskoristili smo pauzu nakon maškara da spot što prije napravimo i plasiramo ga. Opet je tu provjereni maher Gonzo i njegova ekipa. Uvijek kada radimo s njim, to ispadne konglomerat svih naših opažanja i želja. On je naša zlatna ribica", kaže Edi Maružin.

Na pitanje ima li spot kakvu pricu, Gonzo kaže da ima samo atmosferu. "Radi se o mracnoj, vlažnoj šumi, nekakva mješavina izmedu mocvare i pakla. Spot ce biti ubrzo gotov", kaže Gonzo.

"Sada kada je korizma jako se malo sviri jer je sve nekako zaprto. U narednih mjesec i pol dana imamo svega dvije svirke pa sada slijedi obnavljanje repertoara ili možda neko malo snimanje u studiju. Još ne radimo na novom albumu, ali se polako skuplja materijal", kaže Maružin.

Inace, nakon što su u studenom prošle godine boravili u Brazilu, Gustafi su ponovno dobili poziv za gostovanje u toj južnoamerickoj državi, kamo ce se uputiti sredinom svibnja.


Podijeli: Facebook Twiter