Gustafi s "Maneštrom" u zagrebačkoj Tvornici kulture


Legendarni Gustafi 15. travnja stižu u zagrebačku Tvornicu kulture - s "Maneštrom". Najmnogoljudniji i po mnogočemu najkreativniji istarski bend, naime, pred zagrebačku publiku  donosi svoj novi, jedanaesti album jedinstvenog naziva "Maneštra" (Spona, 2015.). Odličan je to povod i poziv na druženje u Tvornicu kulture gdje će Gustafi pokazati što su sve skuhali na "Maneštri", ali i ostale glazbene "stavke" svog minulog rada.

Objavi "Maneštre" predhodio je singl/videospot "Hiti se na mene", zatim još jedan singl i spot "THC balun (Cumbia Istriana)", a onda su uoči objave albuma "zakucali" singlom "Za ljubav se ne moli".

"Kako opisati maneštru u dvije - tri rečenice? Nikako! Tako ni naš album 'Maneštra'. Kompleksan, a jednostavan, sastavljen, kao i prava maneštra, od svega i svačega... Naći ćete i starog tex mexa, trans bluesa, cumbie, rocka, istarske kante... Smatram ga autorski najzrelijim albumom, obavezno ga poslušajte više od dva puta, svidjet će vam se sigurno, ako ne na prvu, na treću 100 posto. Ukoliko niste veći pobornik naše turboestrade", tako o "Maneštri" govori frontmen Gustafa edi Maružin. 

Ulaznice za koncert su u prodaji od jučer online putem www.eventim.hr, u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), u Tvornici kulture te drugim prodajnim mjestima Eventima. Najpovoljnije ulaznice, po cijeni od 50 kuna, u prodaji su do 1. ožujka, a od 2. ožujka cijena će biti 70 kuna. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter