Gustafi rasplesali Umag

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U petak je u ATP kompleksu Stella Marisa održan koncert Gustafa. Pulska grupa rasplesala je brojnu publiku veselim pjesmama, te svojim antologijskim hitovima kao što su «Brkica», «Katarina», a odlicno raspoloženi frontman Edi Maružin cijelo je vrijeme izmedu pjesama komunicirao s publikom i predvodio pravu istarsku feštu u Umagu.



Koncert je poceo kasnije od uobicajenog, buduci da je ranije navecer kiša prekinula mec parova naših Cilica i Zovka, a glazbeni program uvijek pocinje nakon meceva. Nakon veselog koncerta zabava se nastavila u «party» tonu uz DJ-a Emilia Dalbella, koji je zbog kašnjenja imao najkraci, ali i najžešci, program dosad.





Posljednja dva dana atmosfera u Umagu došla je do usijanja. Kompleks Stella Marisa nocu je prepun ljudi, uglavnom mladih, a zabava ne staje do ranih jutarnjih sati. U masi ljudi vidjeli smo i Vedranu Lindaric s prijateljicom, jedna od atrakcija su koktel-majstori i barmeni koji žongliraju s bocama i rade razne akrobacije, a kroz klub Jimmy Woo, koji se nalazi u sklopu stadiona, gotovo je nemoguce proci od ogromne gužve. (T. TOROMANOVIC)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter