Gustafi predstavljaju "Za ljubav se ne moli"


Danas u 14 sati u emisiji "Svijet diskografije" na Drugom programu Hrvatskog radija premijerno se emitira singl Gustafa "Za ljubav se ne moli". Nakon singlova "Hiti se na mene" i "THC balun (Cumbia Istriana)" te EP-a s četiri pjesme "Maneštra vol. 1", Gustafi ovim kratkim novim singlom najavljuju 11. studijski album "Maneštra". Poruka pjesme "Za ljubav se ne moli" je "Ljubav je sve, kad jedna prođe, druga rađa se". Singl je snimljen je u bendovskom studiju u Maružinima, autor glazbe i teksta je Edi Maružin, za glazbenu produkciju je zaslužan Edi Cukerić, miks je radio Mot Tomaž Maras u studiju RSL u Novom Mestu, koji je pjesme i masterirao.

Nove autorske pjesme Gustafi će uživo predstaviti u utorak u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark u sklopu programa "Akustika" u 19 sati. Ulaz je slobodan, a broj mjesta ograničen pa organizatori poručuju obožavateljima da dođu ranije.

Edi Maružin "Maneštru" smatra autorski najzrelijim albumom Gustafa i poručuje publici da ga obavezno poslušaju više od dva puta jer će im se svidjeti sigurno, "ako ne na prvu, na treću sto posto, ako niste veći pobornik naše turboestrade", kako kaže.

- Kako opisati maneštru u dvije - tri rečenice? Nikako! Tako ni naš album "Maneštra". Kompleksan, a jednostavan, sastavljen, kao i prava maneštra, od svega i svačega. Sadrži deset pjesama nastalih na četiri različite fronte, s priprema za četiri različita albuma, kod kojih su zajednički nazivnici samo autor i svirači. Naći ćete i starog tex mexa, trans bluesa, cumbie, rocka, istarske kante..., kaže Maružin. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter