Gustafi na proslavi Martinja u Momjanu

Gustafi
Gustafi

Nakon jedanaest godina proslave Martinja u zagrebačkoj Tvornici, Gustafi se vraćaju feštati doma pa će tako ovaj vikend nastupiti na vinskoj fešti u Momjanu uz svoju "frakciju", grupu Veterinari.

U subotu uz Gustafe nastupa i Šajeta, te mladi kanfanarski bend Mamuty. Uz mlado vino koje krasi Martinje, moći će se kušati i ostala vina momjanskih vinara, koji čine važnu kariku u istarskom vinarstvu, a posebno valja istaknuti iznimno povoljnu prodaju kvalitetnih buteljki momjanskih vinara po 70 kuna. U nedjelju je na redu poznata smotra "Vitrina od muškata" posvećena momjanskom muškatu, gdje će se moći kušati najbolji primjerci te plemenite tekućine, a odmah po proglašenju pobjednika, u 18 sati, zabavu će nastaviti stara ekipa Gustafa poznata kao Veterinari.

Pregršt starih hitova Gustafa u novom ruhu sigurno će se dobro uklopiti u atmosferu muškata i učiniti ovu dvodnevnu feštu posebno zanimljivom i zabavnom. Koncertno zatišje po završetku sezone Gustafi su iskoristili za početak suradnje s Keithom Thomsonom, liderom londonskog benda The Penny Black Remedy, s kojim trenutačno rade u bendovskom studiju u Maružinima i o čemu će se sigurno više čuti uskoro. Zbog dobre fešte u Momjanu nakratko će prekinuti rad, posebno zato što se radi o vinskoj fešti kakvima su Gustafi odavno naklonjeni. Osim Tvornice, Gustafi su sudjelovali i na martinjskim feštama u Kopru, Orosavlju, Samoboru, Rijeci... (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter