Gustafi na krovu zagrebačkog MSU-a

Gustafi (Arhiva)
Gustafi (Arhiva)

Legendarni Gustafi nastupit će večeras u 21 sat na krovu zagrebačkog MSU-a u okviru programa Ljeto u MSU-u. Uz najavu koncerta ističe se da Gustafi i njegove frakcije (Veterinari i Banditi) "žive i rade punim plućima. Nešto koncertno, a ostatak nadograđuju novi materijal u studiju."

Upravo su završili jednu "mini turneju" s londonskim The Penny Black Remedy i s njihovim vođom Keithom M Tompsonom s kojima na jesen planiraju započeti rad na zajedničkom autorskom materijalu. A kakav "rusvaj" se može očekivati na atraktivnoj lokaciji krova MSU-a nagovijestio je predvodnik Gustafa, Edi Maružin:

- S užitkom dolazimo u Zagreb, grad koji nas je uvijek lijepo primao, još od 1981., od Lapidarija na dalje. Velik je to grad u kojemu se uvijek nađe netko tko će s guštom slušati našu glazbu i sudjelovati aktivno u našoj Štali. Posebna nam je čast sudjelovati u programu koji je okupio eminentna imena naše rock scene, kao da sam ih i sam birao, a još k tome popraćena izložbom naše omiljene Vlaste Delimar i dobrim filmovima - izvrsna inicijativa. A uostalom i sam koncert u MSU daje nam posebnu motivaciju, nastup na krovu još i više. Žao mi je samo što se nisam sjetio da u sklopu svega predstavimo barem jednog istarskog vinara i pršutara da Istra bude šire predstavljena. Vjerujem da će idući put biti i toga. Dakle, dragi prijatelji, vrijeme je da i vi izađete na krov i ovu subotu se pridružite akciji u MSU. Gustafi vas čekaju!, poručuje Maružin. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter