Gustafi i Saša 21 zajedno u Zagrebu

Gustafi
Gustafi

Gustafi će za tri tjedna, u petak 15. travnja u zagrebačkom klubu Tvornica kulture održati koncert u povodu svog 11. studijskog albuma "Maneštra" koji su objavili koncem prošle godine u izdanju Spone.

Prije Gustafa nastupit će pulski punk-rockeri Saša 21, predvođeni Saletom Verudom, gitaristom kultnih KUD Idijota. Najavljujući skori koncert, frontmen Gustafa Edi Maružin kaže da je za njih Tvornica oduvijek imala poseban značaj.

- U njoj smo imali naša vatrena krštenja, učinili koncerte i tradicije koji su se čekali cijelu godinu, u njoj smo snimali i naš Live DVD. Sve u svemu, za nas je to kultno mjesto u kojeg se s užitkom vraćamo nakon par godina izbivanja. Vraćamo se jači i iskusniji nego ikad. Do sada smo u Tvornici radili štale, ovoga ćemo puta napraviti Maneštru. Ne sumnjam da će to biti prava fešta, istrijanskega štiha sa zagrebačkom energijom i vatrom. Dolazimo pojačani Saletom Verudom iz legendarnih KUD Idijota i njegovim projektom Saša 21. Očekujte forcu punka, sentimiento folka, dušu bluesa i ska ples, kaže Edi Maružin. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter