Gustafi će tradicionalni koncert za Martinje održati u klubu Boogaloo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Karizmatični Gustafi sutra će u zagrebačkom Boogaloou održati tradicionalnu feštu povodom Martinja. Gustafi su prvi put za Martinje svirali u Zagrebu 2001. godine, a njihova legendarna zagrebačka štala kontinuirano se održavala sve do 2012. godine. Poznati istarski bend ove se godine konačno vraća u Zagreb.

- Ove se godine našao zainteresirani organizator, klub Boogaloo, koji na sveopće zadovoljstvo fanova Martinja namjerava sjaj i slavu ove manifestacije vratiti i podignuti na nekadašnji nivo. Istarski vinari redom su podržali ovu manifestaciju te će se na njoj moći kušati njihova vina, a neki od njih će i osobno prisustvovati štali.

- Budući da su ovakve fešte svake godine rasprodane, a prostor ne može primiti sve ljubitelje Gustafa i dobrog vina, preporučamo da se na vrijeme pobrinete za svoje ulaznice, poručio je frontmen benda Edi Maružin.

Cijena ulaznice za koncert je 60 kuna u pretprodaji, a 80 kuna na ulazu. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima, na web-stranici eventim.hr, blagajni kluba te u Dirty Old Shopu i Rockmarku u Zagrebu. (I. Ko.)

 


Podijeli: Facebook Twiter