Guetta ponovno rasplesao Rovinj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rasplesano, raspjevano i razuzdano mogao bi biti rezime partyja na otvorenom gdje je, u sklopu okupljanja mladih Spring Break Europe 2011. tik uz more s pogledom na starogradsku jezgru, tocnije u turistickom naselju Amarin, u subotu nastupio svjetski poznat DJ David Guetta.

U Rovinj je ovog vikenda stiglo oko 12 tisuca mladih, prvenstveno iz Austrije i Njemacke te iz Švicarske, Italije, Slovenije, Poljske i Hrvatske, a svoj ce cetverodnevni boravak te zabavljanje na raznim partyjima, koji se održavaju i u turistickom naselju Villas Rubin, okoncati u nedjelju. Kada se, nakon atraktivnih plesacica cije je tijelo bilo prekriveno samo body paintingom, na stage popeo David Guetta poceo je ples. Nizao je svoje hitove od kojih su neizbježni bili "Memories", "Gettin' Over You" i "When Love Takes Over". Guetta je identican štimung u sklopu Spring Breaka priredio i lani, kada je u Rovinj stigao jutro nakon što je nastupio u zagrebackoj Areni, a bio je oduševljen gradom i njegovom ljepotom. Guetta je ove godine osvojio svoj drugi Grammy za najbolji remix Madonnine skladbe "Revolver".

A ako je suditi po rijecima direktora tvrtke Splashline Didi Tunkela, koja je uz Maistru glavni organizator dogadanja, ali i po vecem broju posjetitelja u odnosu na lani, ovaj projekt zaista ima potencijal da sljedecih godina privuce još više mladih, što je za Rovinj dodatna reklama uoci pocetka ljetne sezone.



Uz Guettu nastupio je i popularni berlinski bend Culcha Candela, a DJ pultove su zauzeli i austrijski top DJ duo Darius & Finlay, zatim R.I.O, Rene Rodrigezz, die Seaside Clubbers te talijanski DJ Rudy MC s najnovijim singlovima. U Rovinj je za zagrijavanje došao i kralj zabavne glazbe i partija Charlee Mickie Kraus. U Amarinu i Villasu su se dogadali razni tematski partiji, a oko rovinjskog arhipelaga kružili su party brodovi, gdje je takoder bilo veselo. (M. MEDIC)


Podijeli: Facebook Twiter