Guano Apes, Laibach i Apocalyptica u Areni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U pulskoj Areni ce se, s tendencijom da postane tradicionalan, 18. kolovoza održati prvi rock festival Arena Fest 2011.

Zamišljen je kao glazbena bomba pred zatvaranje koncertne sezone u pulskoj Areni. Nastupaju samo strani bendovi, i to tri vrhunske europske žestoke grupe koje, nadamo se, ipak nece srušiti drevni amfiteatar silovitom svirkom.

Line up festivala cine Apocalyptica, Guano Apes i Laibach. Tri totalno razlicita benda koja ce  žestokom alter, industrial i rock-metal svirkom svakako uciniti da 18. kolovoza bude rock noc za pamcenje.

Apocalyptica je finski bend koji svira heavy metal s elementima klasike na violoncelima. Bend cine Eicca Toppinen, Paavo Lotjönen, Perttu Kivilaakso i bubnjar Mikko Síren. Do danas su izdali 5 albuma i 3 DVD-a.

Guano Apes je njemacki alternativni rock sastav koji nakon ponovnog okupljanja 2009. nastupa na svim velikim open-air festivalima.

O Laibachu ne treba trošiti puno rijeci. Njihova alternativnost, glazbena i scenska stiliziranost, glazbena i društvena kvaliteta, provokativnost i eksperimentalnost nemaju premca u regiji, pa ni šire.

Ulaznice krecu u prodaju u ponedjeljak na svim ovlaštenim prodajnim mjestima u sustavu Eventima. Cijene ulaznica su 220 kuna za parter, 240 kuna za tribine, a VIP ulaznica stoji 270 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter