Guy Ritchie dobio pomoc Brada Pitta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Brad Pitt je priskocio u pomoc Guyu Ritchieju tako što je pristao snimiti dodatne scene za njegov film "Sherlock Holmes". Šefovi studija su navodno bili razocarani prvom verzijom filma pa su naredili Guyu da preradi scenarij i ukljuci u film i Holmesovog rivala, profesora Jamesa Moriartyja.

Guy se tada obratio svojem prijatelju Bradu, zvijezdi njegovog filma "Snatch" iz 2000. godine, koji je u zadnji cas pristao tumaciti zlikovca Moriartyja. Premijera filma zato je pomaknuta na kraj godine, a Pitt ce svoje scene poceti snimati ovog tjedna, objavio je britanski Daily Mirror. "

Veliki je plus što se Brad pridružio ekipi. Radio je za Guya i prije i rekao je da bi to volio ponoviti i pomoci mu. Igrom slucaja scenarij se baš i nije puno bavio likom Moriartyja. On se spominje kao Holmesov neprijatelj, ali šefovi studija su željeli da bude puno više prisutan u filmu. Jude Law - dr. Watson i Robert Downey Jr. - Holmes vec su snimili svoje scene. Sada je dodano deset dana snimanja pa ce možda i oni biti pozvani natrag da snime scene s Bradom. Ocekuje se da ce Brad snimati po cijelom Londonu", kaže izvor za spomenuti list.


Podijeli: Facebook Twiter