Grupa Replay band predstavila prvi singl


Grupa Replay band, svojevremeno prateći bend Alena Vitasovića, predstavila je u žminjskom The Baru svoju prvu autorsku pjesmu, singl i spot pod nazivom "Priča o njoj". Autor teksta i glazbe je Ivan Luch, a autor aranžmana Janoš Feher.

"Pjesma govori o nesuđenoj ljubavi koja još uvijek ima nade, a nastala je spontano, pri ispijanju kave u jednom kafiću dok sam čekao popravak automobila", kaže Luch. Tekst je, kaže, nekako sam potekao, pjesma je nastala u trenu, a kasnije je skladana glazba i napravljen aranžman. Spot je snimam u kamenolomu u Štinjanu i u Puli na otoku Sv. Katarine. Pjesma "Priča o njoj" i spot se mogu se pogledati i poslušati ovdje.

Atmosfera u The Baru na predstavljaju prvijenca Replay banda bila je fantastična - publika je oduševljena pjesmom i spotom, a u početku malo uzbuđeni glazbenici: pjevačica Valentina Ujčić, Toni Macinić bas, Sebastijan Mofardin, klavijature, Ivan Luk gitara, i Deni Prenc bubnjevi na kraju su bili presretni. Nakon ove promocije pjesme i spota Replay band je uvjeren da je na dobrom putu, a oduševljenje publike dalo im je vjetar u leđa za nove projekte. Svi su članovi Replay banda su studenti pa se uspijevaju sastajati vježbati smo preko vikenda, a kad završe studije, kaže Luch, intenzivnije će se posvetiti glazbi. No, bez obzira na to već im se u glavi "motaju" ideje za nove pjesme. (M. R.)


Podijeli: Facebook Twiter