Grupa Nola ima novi spot

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pjesma "Nikad" grupe Nola više od tri mjeseca je među najslušanijim singlovima u Hrvatskoj prema Službenoj nacionalnoj top ljestvici singlova, a danas je objavljen spot za tu pjesmu.

Iako pjesma govori o nekoj prošloj ljubavi, upravo te velike ljubavi, pogotovo one nesretne, posluže kao dobra inspiracija. A osim autoru pjesme, Marijanu Jeleniću, očito je ova glazbena priča bila inspirativna i redatelju spota, Radislavu Jovanovu Gonzu, koji je spot zamislio i snimio kao glazbeni vremeplov.

"Krenuo sam od jednog arhivskog filmskog zapisa snimljenog 1939. godine u New Yorku na natjecanju, uglavnom djevojaka, u jive plesu, nikad bolje! Gabi i Marijana uvukao sam u atmosferu tog vremena kao da su i njih dvoje bili na tom plesu", kaže Gonzo.

Nola i Gonzom poznaju se jako dugo, a ovo im je prva suradnja, a ujedno i prvi spot koji je snimljen izvan Istre.

"Na Gonzovo pitanje kakav spot želimo odgovorili smo: Iznenadi nas! On je nabavio vremeplov i odveo nas 75 godina unazad. Bilo nam je tako dobro da smo se jedva vratili u sadašnjost!, komentira Marijan.

Spot za pjesmu "Nikad" snimljen je na nekoliko zagrebačkih lokacija kao što su Muzej starih automobila Ferdinand Budicki, Zavrtnica, ispred Gliptoteke i u Kino Europi. A da bi se Gabi i Marijan i stilski uklopili u "vremeplov" u spotu, pobrinule su se stilistica Lara Bagar i šminkerica Sanja Hrstić Kuterovac.

Upravo objavljeni spot za pjesmu "Nikad" grupe Nola pogledajte ovdje. (T. T., snimio Marjan ŽIVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter