Grupa Baltazar predstavlja singl i spot

Grupa Baltazar
Grupa Baltazar

Novi singl i spot objavila je istarska hard rock/alternative grupa Baltazar pod nazivom "Treba nam ljubav", a premijera spota bit će danas na CMC-u, dok će pjesma prvi put biti emitirana na Drugom programu Hrvatskog radija. Pjesma će biti predstavljena i uživo večeras u Puli na Portarati gdje Baltazar nastupa na istoj pozornici s grupom Vatra.

Sa spotom za "Treba nam ljubav" dečki najavljuju izlazak drugog albuma na kojem trenutno rade a koji bi trebao objaviti Dallas Records. Istoimeni animirani spot bend je uz podršku Istarske Županije i Grada Novigrada pripremio u suradnji s umjetnikom, ilustratorom i animatorom Eugenom Slavikom.

Baltazar je osnovan 2005. godine, a od 2006. do 2009. u kućnom studiju snimali su pjesme za budući album. Te godine bend poprima puni oblik i počinje s nastupima, promovirajući album nazvan "Nemirno dijete" koji dobiva odlične kritike na mnogim glazbenim portalima u regiji, oduševivši i publiku. Kroz tri godine promocije Baltazar je svirao sa skoro svim najvećim imenima regionalne rock scene, uključujući Majke, Van Gogh, Partibrejkers, Zabranjeno Pušenje, Atomsko Sklonište, Opća Opasnost, Psihomodo Pop, Krug (EKV) i Pozdrav Azri. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter