"Grudnjaci" za testise i u Hrvatskoj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ballbra, grudnjak za testise, izum Krešimira Gotovca, odnedavno se da kupiti i u nas, i to u Zagrebu. Ballbra dolazi u Hrvata nakon što je više od 12.000 komada prodano ponajprije u Americi i Engleskoj.

Koliko ce jajogrudnjaci - za koje se jamci da testise cvrsto drže u zadanim okvirima te pospješuju seksualni užitak - osvojiti hrvatske muškarce svih usmjerenja, vidjet ce se. Za sada je još uvijek od samih gaca intrigantnija prica o uspjehu, koja se, cini se, mogla dogoditi svakom od nas, ali eto, nije!

Krešimiru Gotovcu 34 su godine. Roditelji su mu u Kanadi, on zadnjih godina u živi Splitu. Diplomirao je informatiku, a danas mu je posao vezan uz investicijske fondove i nekretnine. Ideja o jajogrudnjaku jednostavno mu je pala na pamet 2006. godine kada je s prijateljima krstario oko plaža Korcule.

- Zezali smo se, pili, kada je iz mora izašao gospodin kojem je iz gacica testis ispao do koljena. Rekao sam: "Vauu, ovaj covjek treba Ballbra!", prisjeca se Krešimir. Ono što je u startu izazvalo tek smijeh, ubrzo postaje ozbiljna ideja. Krešimir se, naime, sjetio onoga koji je stavio na kamen oci i usta, prozvao to "moj ljubazni kamen", pa zaradio milijun dolara.

Što ne bi i on!? Odmah krece u akciju. Pokrece internet stranicu, teti kupuje stroj za šivanje gacica, u MTC-u nalazi materijal. Nakon šest mjeseci testiranja Ballbra je gotov! A samo sat vremena nakon što je pocela internetska prodaja, eto Amerikanca koji kupuje prvi primjerak.

Narudžbe idu dalje, a Krešimir sklapa suradnju s Galebom iz Omiša koja traje i danas .- Sve je Made in Croatia. To mi je najvažnije - istice Krešimir, baš kao što istice glagoljicko slovo B u logu branda.

Vec prvi mjesec prodaje zaradio je 15.000 eura. Obicne gacice i tange stoje 20 dolara, pamucne bokserice 30, svilene 50. A Krešimir razvija nove proizvode, primjerice liniju gacica s džepovima u kojima možete držati osobne dokumente.


Podijeli: Facebook Twiter