Grobnican - OTP banka 3:1

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulske su odbojkašice pokazale da su i dalje na zimskom odmoru. U Mavrincima su upisale drugi uzastopni gostujuci poraz nakon što su u susretu 11. kola u cetiri seta poražene od Grobnicana.

Igracice OTP banke prvi su set prespavale dopustivši suparnicama da ih zadrže na svega 13 poena. Znatno bolje nije bilo ni u nastavku što su domace igracice predvodene tehnicarkom Savic i napadacicom Brcic iskoristile da povedu s 2:0.

"Bankarke" su u trecem setu konacno zaigrale kako se od njih ocekuje i u tijesnoj završnici smanjile na 2:1, ali su igracice Grobnicana istom mjerom, pobjedom na razliku, slavile u cetvrtom setu osvojivši time sva tri boda.

Igracice trenera Jovanovica tako su nastavak prvenstva otvorile s dva poraza i sad im iduceg vikenda predstoji da protiv drugoplasiranog Vukovara u Pattinaggiu vade "kestenje iz vatre".

Utakmica 11. kola Prve A lige odbojkašica: Grobnican - OTP banka 3:1 (25:13, 25:20, 23:25, 25:23). Dvorana u Mavrincima. Gledatelja: 50. Suci: Pavicic i Ramic (oba Sisak).

GROBNICAN: Dujmic, Zdrilic, Ticak, Banovic, Kordic, Car, Tomašic, Vukorepa, Savic, Brcic, Jurcic, Fabijanec.

OTP BANKA: Halilovic, Terlevic, Dudic, Jahn, Slavulj, Racic, Juric, Licul, Celija, Vitasovic, Dmitrovic.


Podijeli: Facebook Twiter