Grmoja: Načelno dogovoreno da Mostu pripadne 6 ministarstava

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja u petak je Hini kazao kako se razgovori o raspodjeli resora u novoj Vladi s Domoljubnom koalicijom nastavljaju u ponedjeljak te da je na njihovom samom početku načelno dogovoreno da Mostu pripadne šest ministarstava, među kojima je i MUP.

Most od početka razgovora s Domoljubnom koalicijom zahtijeva šest ministarstva - Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, pravosuđa, poljoprivrede, gospodarstva, uprave i MUP-a, kazao je Hini glasnogovornik Mosta

- To je načelno dogovoreno od početka i razgovori idu u tome smjeru. Ne znam zašto se u medijima spekulira o nekakvoj borbi za MUP. Mi smo to načelno dogovorili i ide se u tom smjeru i mi to očekujemo, tih šest ministarstava. Čim su počeli razgovori mi smo inzistirali na tome i to ide u tom smjeru od početka, dodao je.

Tražili smo ministarstva u kojima su najveći problemi koje želimo rješavati, a nismo, primjerice, tražili Ministarstvo turizma pa da Most ima najuspješnijeg ministra, dodaje Grmoja. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter